Uima-altaat julkisiin tiloihin ja koteihin - suunnittelemme tiloihisi sopivan uima-allaslaitteiston altaan muotoilun, sijainnin ja toiveidesi mukaan.
Ota meihin yhteyttä

Uima-altaan suunnittelu ja asennus

Uima-allaslaitteisto kotiin tai julkisiin tiloihin. Suunnittelemme uima-allaslaitteistot aina tarkasti asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Suunnittelemme tiloihisi sopivan uima-allaslaitteiston altaan muotoilun, sijainnin ja toiveidesi mukaan. Tietomme allaslaitteistoista on erittäin laajaa, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Asennuksen jälkeenkin voit olla meihin yhteydessä mahdollisten huoltojen suhteen.

Uima-allas palvelut:

  • uima-allaslaitteistojen suunnittelu
  • osien ja laitteiden huolto
  • muovihitsaukset ja -korjaukset
  • laitteiston myynti

Tarvittavien laitteistojen valinta

Uima-allaslaitteiden suunnittelu vaatii tietoa ja taitoa. Kokemuksemme ansiosta kykenemme avustamaan jo altaan suunnitteluvaiheessakin.

Veden kemikaalien käyttö

Me avustamme ja opastamme sinua perusteellisesti erilaisten vesikemikaalien käytössä sekä veden kemikalisoinnissa. Voit luottaa asiantuntemukseemme!

Uima-allas, poreallas tai muu vesiaihe mielessä?

Suunnittelemme, rakennamme ja huollamme vesilaitteistot. Lisäksi opastamme veden kemikaaleihin liittyvissä asioissa. Toimimme Uudeltamaalta käsin koko Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Copyright © 2020 JPN Service Tmi