Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen muovihitsauksessa sekä allaslaitteiden asennuksissa ja huolloissa.
Ota meihin yhteyttä

Muovihitsaus

Meiltä onnistuu ammattitaitoinen putkien muovihitsaus ympäri Suomen.

JPN Service on uima-altaiden laitetekniikkaan erikoistunut yritys, joka hoitaa asennukset ja huollot kokeneesti ja ammattitaidolla. Muovihitsaus on ammattilaistyötä, joten valitse kokenut osaaja!

Mitä muovihitsaus on?

Muovihitsaus tarkoittaa muoviputkien hitsausta sopivalla menetelmällä mikäli putkeen on tullut vuotokohtia. Menetelmä valitaan projektista, ympäristöstä ja aikataulusta riippuen.

Asiakkaitamme

Olemme toteuttaneet muovihitsausta esimerkiksi vesipuisto Flamingo Spa-vesipuisto-kylpylään ja vesipuisto Serenaan.

Flamingo Spa logo
Vesipuisto Serena logo

Meiltä myös konsultointiapua

Tarjoamme myös asiantuntija-apua kaikenlaisten allastekniikkaan liittyvien laitehankintojen kanssa, sillä meillä on alalta pitkä kokemus ja ymmärrys erilaisten kohteiden vaatimuksista ja erilaisista laitteista. Meidän kauttamme saat kätevästi myös laitetoimitukset ja -asennukset. Kysy lisää, niin varmistamme, että käytössänne on varmasti oikeat, toimivat ja säännöllisesti huolletut laitteet.

Miksi JPN Service?

Olemme asiakaslähtöinen toimija eli kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja rakennamme ratkaisut sen pohjalta. Tunnemme uima-allaslaitteet perinpohjin, joten pystymme toteuttamaan kaikenlaiset ratkaisut, korjaukset ja huollot oli kyseessä sitten yksityishenkilön, hotellin, uimahallin tai kylpylän allaslaitteistot. 

Olemme pieni yritys, joten toimimme joustavasti, nopeasti ja hyvällä hinta-laatusuhteella. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen muovihitsauksessa sekä allaslaitteiden asennuksissa ja huolloissa. 

Ota yhteyttä muovihitsauksen ammattilaiseen!

Jos tarvitset ammattilaisen apua muovihitsauksessa tai muussa allaslaitteiden korjauksessa, ota meihin yhteyttä soittamalla 040 687 7709, sähköpostitse info@jpn-service-fi tai somessa. Olemme lähes aina tavoitettavissa.

Voit myös laatia kanssamme kätevän huoltosopimuksen, jolloin käymme säännöllisin väliajoin tarkistamassa laitteiden ja putkien kunnon. Teemme myös huolto- ja korjauskäyntejä akuuteissa tarpeissa, esimerkiksi vuoto- tai laitevikatilanteissa.

Uima-altaan ja porealtaan laitteistot tai muu vesiaihe mielessä?

Suunnittelemme, rakennamme ja huollamme vesilaitteistot. Lisäksi opastamme veden kemikaaleihin liittyvissä asioissa. Toimimme Uudeltamaalta käsin koko Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Copyright © 2024 JPN Service Oy