Palveluihimme kuuluvat sekä säännölliset huoltokäynnit että uima-altaan huollot ja korjaukset akuuteissa tilanteissa.
Ota meihin yhteyttä

Uima-altaan huolto ja korjaus

Erikoisosaamistamme on uima-altaan huolto ja korjaus. Palvelemme niin uimahalleja, kylpylöitä, taloyhtiöitä, hotelleja kuin kotitalouksia.

Teemme säännöllisiä huoltokäyntejä sopimusasiakkaillemme ja toteutamme uima-altaan huoltoja sekä korjauksia myös akuuteissa tilanteissa. Meiltä saat myös uudet altaat ja laitteistot!

Uima-altaan korjaus akuutissa tilanteessa

Jos uima-altaaseen tulee vuoto tai laiterikko, on se hyvä korjata nopeasti. Uima-altaan huolto ja korjaus onnistuvat meiltä tarvittaessa hyvin pikaisella aikataululla. Toimimme Uudellamaalla mutta myös muualla Suomessa.

Pyrimme kartoittamaan vian etukäteen puhelimitse tai mahdollisten valokuvien avulla. Näin pystymme varautumaan korjaukseen paremmin ja työ sujuu paikan päällä tehokkaammin. Etsimme aina asiakkaallemme kannattavimman ratkaisun oli sitten kyseessä vanhan laitteen korjaus tai uuden asentaminen. Meiltä saat myös uudet altaat ja laitteistot sekä suunnittelu- ja rakennuspalvelun.

Huollon sopimusasiakkuus 

Sopimusasiakkuus sisältää uima-altaan ja/tai uima-allaslaitteiston huollon asiakkaan tarpeiden mukaan. Esimerkiksi automaattiset kemikaalisäätimet on hyvä huoltaa vähintään kerran vuodessa. Mitä tiheämpi huoltosykli on, sen varmatoimisempina laitteet pysyvät. Asiakkainamme on muun muassa taloyhtiöitä ja uimahalleja.

Uima-altaiden huolto- ja korjaustoimenpiteet

  • Vikaselvitykset
  • Altaan veden mittauslaitteiden huolto ja antureiden vaihto
  • Pumpun vaihto
  • Suodattimien massojen vaihto
  • Putkistokorjaukset
  • Laitteiden tarkastukset, korjaukset ja vaihdot
  • Käytönopastukset

Miksi JPN Service?

Olemme uima-allaslaitteiden erikoisasiantuntija Suomessa. Meille on tärkeää asiakaslähtöinen ajattelutapa eli ajattelemme ensisijaisesti asiakkaan tarvetta ja selvitämme myös laitteen korjausmahdollisuuden ennen laitteen uusimista.

Koska olemme pieni yritys, pystymme toteuttamaan uima-allashuollot nopeasti, joustavasti ja erinomaisella hinta-laatusuhteella. Ammattitaitomme on hioutunut vuosien saatossa huippuunsa ja pyrimme auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Uima-altaiden huoltojen ja korjausten lisäksi myös asennamme laitteita ja autamme asiakkaitamme laitevalinnoissa.

Uima-altaan huollon tai korjauksen aika? Ota meihin yhteyttä!

Jos haluat laatia kanssamme huoltosopimuksen, tulemme kartoituskäynnille paikan päälle. Käymme läpi laitteistot ja tarpeesi ja mietimme yhdessä sopivan huoltovälin. Sen pohjalta laadimme tarjouksen ja teemme sopimuksen kanssasi. Pystymme toteuttamaan uima-altaan huoltoja ja korjauksia ympäri Suomen.

Akuutti uima-altaan huolto tai korjaus hinnoitellaan etukäteen tehdyn kartoituksen perusteella. Saat tarjouksen ja hyväksyttyäsi sen toteutamme työn nopealla aikataululla. Ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai somessa. Olemme lähes aina tavoitettavissa.

Uima-altaan ja porealtaan laitteistot tai muu vesiaihe mielessä?

Suunnittelemme, rakennamme ja huollamme vesilaitteistot. Lisäksi opastamme veden kemikaaleihin liittyvissä asioissa. Toimimme Uudeltamaalta käsin koko Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Copyright © 2024 JPN Service Oy