Palveluihimme kuuluvat sekä säännölliset huoltokäynnit että uima-altaan huollot ja korjaukset akuuteissa tilanteissa.
Ota meihin yhteyttä

Uima-altaan huolto ja korjaus

Olemme uima-allaslaitteiden asennukseen ja huoltoon erikoistunut yritys, joka palvelee niin uimahalleja, kylpylöitä, taloyhtiöitä, hotelleja kuin kotitalouksiakin.

Teemme säännöllisiä huoltokäyntejä sopimusasiakkaillemme ja toteutamme uima-altaan huoltoja ja korjauksia myös akuuteissa tilanteissa. Meiltä saat myös uudet altaat ja laitteistot!

Uima-altaan huolto akuutissa tilanteessa

Jos uima-altaaseen tulee vuoto tai laiterikko, on se hyvä korjata nopeasti. Uima-altaan huolto ja korjaus onnistuvat meiltä tarvittaessa hyvin pikaisella aikataululla. Toimimme Uudellamaalla, mutta myös muualla Suomessa.

Pyrimme kartoittamaan vian etukäteen puhelimitse tai mahdollisten valokuvien avulla. Näin pystymme varautumaan korjaukseen paremmin ja työ sujuu paikan päällä tehokkaammin. Etsimme aina asiakkaallemme kannattavimman ratkaisun oli kyseessä sitten vanhan laitteen korjaus tai uuden asentaminen. Meiltä saat myös uudet altaat ja laitteistot sekä suunnittelu- ja rakennuspalvelun. 

Sopimusasiakkuus 

Sopimusasiakkuus sisältää uima-altaan ja/tai uima-allaslaitteiston huollon asiakkaan tarpeiden mukaan. Esimerkiksi automaattiset kemikaalisäätimet on  hyvä huoltaa vähintään kerran vuodessa, mutta mitä tiheämpi huoltosykli on, sen varmatoimisempina laitteet pysyvät. Asiakkainamme on muun muassa taloyhtiöitä ja uimahalleja.

Huolto- ja korjaustoimenpiteet

  • Vikaselvitykset
  • Altaan veden mittauslaitteiden huolto ja antureiden vaihto
  • Pumpun vaihto
  • Suodattimien massojen vaihto
  • Putkistokorjaukset
  • Laitteiden tarkastukset, korjaukset ja vaihdot
  • Käytönopastukset

Miksi JPN Service?

Olemme uima-allaslaitteiden erikoisasiantuntija Suomessa. Meille tärkeä ominaisuus on asiakaslähtöinen ajattelutapa, eli ajattelemme ensisijaisesti asiakkaan tarvetta ja selvitämme myös laitteen korjausmahdollisuuden ennen laitteen uusimista.

Koska olemme pieni yritys, pystymme toteuttamaan uima-allashuollot nopeasti, joustavasti ja erinomaisella hinta-laatusuhteella. Ammattitaitomme on hioutunut vuosien saatossa huippuunsa, joten pyrimme auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Uima-allaskorjausten ja huoltojen lisäksi myös asennamme laitteita ja autamme asiakkaitamme laitevalinnoissa.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat laatia kanssamme huoltosopimuksen, teemme kartoituskäynnin paikan päällä sekä käymme läpi laitteistot ja tarpeesi. Mietimme yhdessä sopivan huoltovälin. Sen pohjalta laadimme tarjouksen ja teemme sopimuksen. Pystymme toteuttamaan uima-allashuoltoja ympäri Suomen.

Akuutti uima-altaan huolto tai korjaus hinnoitellaan etukäteen tehdyn kartoituksen perusteella. Asiakas saa tarjouksen ja hyväksyttyään sen toteutamme työn nopealla aikataululla. Ota meihin yhteyttä ja tiedustele lisää!

Uima-altaan ja porealtaan laitteistot tai muu vesiaihe mielessä?

Suunnittelemme, rakennamme ja huollamme vesilaitteistot. Lisäksi opastamme veden kemikaaleihin liittyvissä asioissa. Toimimme Uudeltamaalta käsin koko Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Copyright © 2021 JPN Service Tmi