Voit solmia kanssamme säännöllisen huoltosopimuksen tai kutsua meidät paikalle akuutissa tilanteessa.
Ota meihin yhteyttä

Porealtaan huolto ja korjaus

Meiltä porealtaan huolto ympäri Suomen taloyhtiöille, uimahalleille, hotelleille, kylpylöille ja yksityisille henkilöille. Tilaa meiltä sekä sisä- että ulkoporealtaan huolto ja korjaus!

Olemme pieni, joustava ja kustannustehokas toimija, jonka kanssa voit solmia säännöllisen huoltosopimuksen tai kutsua meidät paikalle akuutissa tilanteessa. Meiltä saat myös uudet altaat suunniteltuna ja rakennettuna.

Miksi poreallashuolto kannattaa tilata JPN Serviceltä?

  • Olemme uima- ja poreallaslaitteiden erikoisasiantuntija Suomessa
  • Pienenä yrityksenä olemme joustava kumppani
  • Asiakaslähtöinen toimintamalli
  • Meidän kauttamme saat kätevät huoltosopimukset tai avun mahdolliseen akuuttiin tarpeeseen
  • Autamme myös laitevalinnoissa ja -toimituksissa
  • Toimimme ympäri Suomen

Akuutit tilanteet

Porealtaan huolto tai korjaus onnistuu meiltä ympäri Suomen tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Vuoto tai laitevika kannattaa yleensä korjata mahdollisimman pian, joten älä epäröi ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ongelman ilmaannuttua. 

Kartoitamme ongelman yleensä jo etukäteen valokuvien ja puhelimessa käydyn keskustelun perusteella, jotta korjaus onnistuu paikan päällä tehokkaammin. Tutkimme huolella, kannattaako laite korjata vai onko kustannustehokkaampaa ostaa kokonaan uusi. Tilanteesta neuvotellaan aina asiakkaan kanssa erikseen.

Huoltosopimus

Teemme porealtaan huoltoja myös sopimusasiakkaillemme säännöllisellä huoltovälillä, esimerkiksi neljä kertaa vuodessa tai kuukausittain. Säännöllinen huolto pitää laitteet toiminnassa ja hyvässä kunnossa kovassakin käytössä. Ennakoinnilla voi säästää ja pidentää laitteiden käyttöikää.

Jos säännöllinen huolto kiinnostaa, ota meihin yhteyttä, niin tulemme paikan päälle kartoittamaan tilanteen ja tarpeesi. Sen jälkeen voimme laatia sopimuksen yhteisillä pelisäännöillä.

Mitä porealtaan huolto sisältää?

Poreallashuolto sisältää laitteiden ja putkien tarkastukset, vikaselvitykset sekä mahdolliset korjaustoimenpiteet. Huollamme myös vedenmittauslaitteet ja vaihdamme anturit sekä suodattimet ja pumput tarvittaessa. 

Ota meihin yhteyttä

Jos porealtaan tai uima-altaan laitteisto kaipaa huoltoa tai korjausta, ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai somessa. Olemme lähes aina tavoitettavissa. Ulkoporealtaan ja sisäporealtaan huoltojen lisäksi meidän kauttamme saat myös laitteiden asennukset ja apua laitevalintoihin. Olemme kokonaisvaltainen kumppani, joka auttaa kaikissa uima-allaslaitteistoihin liittyvissä asioissa.

Uima-altaan ja porealtaan laitteistot tai muu vesiaihe mielessä?

Suunnittelemme, rakennamme ja huollamme vesilaitteistot. Lisäksi opastamme veden kemikaaleihin liittyvissä asioissa. Toimimme Uudeltamaalta käsin koko Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Copyright © 2024 JPN Service Oy