Uima-allaslaitteisto, uima-allashuolto ja muut palvelut

Uima-allaslaitteisto suunnitellaan aina toiveidenne ja tarpeidenne mukaisesti. JPN Service toimii Uudeltamaalta käsin koko Suomessa, joten kysy rohkeasti tarjousta, vaikka sijaitsisit kaukanakin Helsingistä. Hallitsemme asiantuntevasti uima-allaslaitteiston ja muun vesilaitteiston asennukseen ja huoltoon kuuluvat työt. Muovihitsaukset ja muovirakenteiden sekä -putkien hitsaukset ja korjaukset onnistuvat myös kauttamme vuosien kokemuksella.

Palveluitamme

  • Suunnittelu
  • Asennukset
  • Huollot
  • Muovihitsaukset ja -korjaukset
  • Laitteiston myynti

Suunnittelu, myynti, asennus ja huolto

Erikoisalaamme ovat uima-altaat, porealtaat, suihkulähteet ja vesiaiheet. Vesiaiheita esimerkiksi: vesiseinä, suihkulähde, vesiputous, purot, muu vesielementti tai vesivalaistus. Muistathan myös kotitalousvähennyksen, joka voi olla jopa 4800€ (vuonna 2016). Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Uima-allaslaitteisto kotiin tai julkisiin tiloihin

Suunnittelemme tiloihisi sopivan uima-allaslaitteiston altaan muotoilun, sijainnin ja toiveidesi mukaan. Tietomme allaslaitteistoista on erittäin laajaa, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Asennuksen jälkeenkin voit olla meihin yhteydessä mahdollisten huoltojen suhteen.

Suihkulähde puutarhaan tai pihalle

Valikoimastamme löytyvät mm. Oasen valmistamat laadukkaat suihkulähdepumput ja ratkaisut.

Kauttamme saat näppärästi myös suihkulähteen asennuksen ja huoltopalvelut.

Vesiaihe: vesiseinä, -putous tai -valaistus?

Kysy meiltä myös vesiaiheista sisustukseen tai ulkotilan kaunistukseksi. Valikoimamme on laaja. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa